FIBAS – Amorim Cork Flooring

Datum objave: petak 5 studenog 2021

Objavio: Administrator

UDOBNOST:

Hodanje po pretjerano tvrdim podovima stvara energiju koja se kreće prema gore prema našim mišićima i tetivama, uzrokujući njihovo vibriranje. Previše mekani podovi uzrokuju umor i po njima nije lako hodati. Amorim Wise podovi savršena su ravnoteža za smanjenje udaraca petom i povezanih napetosti tijela, ali dovoljno stabilni da pruže potrebnu stabilnost za smanjenje napora pri hodanju i smanjenje umora tijela.

TOPLINA:

Prirodna toplinska izolacijska svojstva pluta čine Amorim Wise podove vrlo energetski učinkovitim pružajući ugodan dodir, čak i bosonog, i optimalnu temperaturu tijekom cijele godine.
Prilikom ispitivanja temperature stopala u dodiru s različitim materijalima, podovi od pluta ističu se kao najbolje rješenje za zadržavanje topline.

 

TIŠINA:

Pluto je iznimno učinkovit prirodni apsorber zvuka jer njegove stanice rade kao zvučni izolator. Amorim Wise podovi mogu lako smanjiti buku u prostoriji (zvuk hodanja) i djelovati kao tampon buke između poda i prostorija ispod (udarni zvuk).
Uspoređujući zvuk hodanja između podova od pluta i laminata, testovi potvrđuju da podovi od pluta smanjuju zvuk hodanja
do 53%.
 

Osim navedenih karakteristika Amorim Wise, Corklife i Wicanders podovi postigli su izuzetno negativnu ravnotežu ugljika, bez PVC-a i usklađeni su s najstrožim standardima kvalitete zdraka u zatvorenim prosotrima što ih čini pozitivnim klimatskim proizvodom!

Dostupan u tri različite upečatljive vrste vizuala pluta, drvo i kamen, Amorim WISE je dostupan u 2 tehnička rješenja, Inspire 700 i Pure. Amorim WISE je također vrhunski proizvod koji kombinira visoku kvalitetu s avangardnim i jedinstvenim dizajnom.

Više informacija saznajte upitom na zadar@fibas.hr ili posjetite Fibas - centar podnih obloga u INCENTAR salonu u Zadru!
 

Moja lista želja

Lista želja je prazna

Detalji Pošalji

BRZI KONTAKT

9 + 4 =
Pošalji